CATERING

Eten is niet alleen lekker en belangrijk, maar zorgt ook voor stemming, ontspanning en gezelligheid. In een multiculturele samenleving wil iedereen weleens wat uit een ander keuken proeven. Tijdens het intakegesprek, lopen wij alles met u door, om voor iedereen wat wils neer te zetten.

Wij verzorgen en bezorgen op gewenste locatie: warme maaltijden, broodjes, salades, en nog veel meer. Wij hebben veelzijdige keuken: Nederlandse, Marokkaanse, Turkse, Surinaamse, Pakistaanse en veel meer. Complete barbecues behoort ook tot ons aanbod. Onze buffetten zij eveneens aan te passen aan uw wensen van het feest/evenement. Wij hechten veel waarden aan de tevredenheid van onze klanten. Daarom staat bij ons vers, gezond en halal als prioriteit bij het leveren van ons lekkernijen.

HEERLIJK UITGEBREID BUFFET

U kunt kiezen tussen een uitgebreide lopende buffet, maar ook voor een simpele hapjes en drankjes tafel.

Het eten is pas lekker, als het vers, gezond en halal* is. ArenaTalent heeft vele getalenteerde  als koks in de keuken.

Afhankelijk wat u wilt, bespreken wij de prijs per persoon. U kunt er ook voor kiezen om een budget vast te stellen waar wij aan moeten houden.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor catering?
Neem dan contact op, wij helpen je graag! Klik hier!

*halal betekent dat het dier op islamitische wijzen geslacht is. ArenaTalent doet haar best om met iedereen rekening te houden.

pexels-kaboompics-com-5929