COOKARENA

Cook-arena zet zich in om kinderen alles te leren over gezonde voeding en te leren koken in een multi-culturele keuken. Tijdens de workshops leren de kinderen de fijne kneepjes in een gezellige groep met leeftijdgenoten.

Koken op school

De kinderen leren gezonde gerechten koken en raken bekend met verschillende kooktechnieken. Ons uitgangspunt hierbij is dat alles door de SuperChefs zelf wordt gemaakt. De moeilijkheidsgraad van de lessen wordt aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Na gezellig te hebben gekokkereld zullen wij samen aan tafel zitten om het gerecht te eten en/of je neemt een portie mee om thuis op te eten of te laten proeven.

CookArena brengt kinderen met veel plezier een gezondere levensstijl bij.

Koken op school leert kinderen hoe leuk én lekker koken met gezonde en pure producten is!

Wij komen graag bij u op school voor het geven voor een serie kinderkooklessen.

Naast de nodige productkennis leren de kinderen ook verschillende keukentechnieken. Wij stimuleren samenwerken en laten de kinderen zoveel mogelijk zelf doen. In de laatste les presenteren de kinderen een aantal gerechtjes aan docenten en ouders. Na afloop van het lesprogramma worden de deelnemers beloond met een certificaat.

Daarnaast sluiten onze lessen aan op initiatieven als De Vreedzame School en Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG).

CookArena feestjes

3 uur lang lekker kokkerellen
Snijden, raspen, kneden, mengen, bakken, koken, grillen, stomen, tafel dekken en vooral proeven! Halverwege het feestje kunnen o.a. cadeautjes uitgepakt worden. Na het koken eten de kinderen de zelfgemaakte gerechtjes gezellig samen op. Vaak is er genoeg gekookt en kunnen de ouders mee eten. Koksdoeken en de benodigde keukenmaterialen zijn uiteraard aanwezig. Ook zorgen wij voor de versiering indien nodig.