Aanmelden

(Na) schoolse activiteiten

Onderaan deze webpagina kun je je aanmelden voor de VSD op jouw school. Zorg ervoor dat je alle onderstaande velden volledig en correct invult. Alleen dan kan je aanmelding goedgekeurd worden.

Bekijk onze activiteiten

tussenschoolse opvang/activiteiten
Tijdens de pauze hebben de leerlingen even de tijd om hun energie kwijt te raken.

 Een invulling van deze bezigheid, in de vorm van tussenschoolse activiteiten geeft de leerlingen de kans om optimaal te genieten van hun pauze. Verder zijn de leerlingen op deze manier ook bewust bezig, waarbij een ruime aanbod aan activiteiten ter beschikking wordt gesteld.

Uit ervaring weten wij dat de leerlingen hieruit veel beverdiging uit kunnen putten, wat overigens ook bijdraagt aan de prestatie binnen de klas en aan de sfeer op school/in de klas. Wij bieden ook activiteiten specifiek op een bepaald vakgebied.

(na) schoolse activiteiten
Als school kunt u tussen schoolse en/of naschoolse activiteiten aanbieden voor uw leerlingen. ArenaTalent wilt graag mede bijdrager zijn bij de ontwikkeling van uw leerlingen.

Onze passend activiteiten zijn specifiek afgestemd op de kerndoelen en subdoelen van het PO. Scholen, verenigingen en stichtingen zijn voor ons directe samenwerkingspartners. Onze activiteiten dragen bij op het gebied van rekenen-, taalvaardig, sociaal-emotionele vaardigheden en kunstzinnige orientatie, en uiteraard aan spel- en sportvaardigheden

Gezond leven en voldoende sporten staat bij ons hoog in het vaandel. Tijdens onze cursussen leren wij de leerlingen dat gezond eten niet alleen goed voor je is, maar dat het ook lekker kan zijn. Op deze manier leren de leerlingen bewust om te gaan met hun voeding.

Na het afronden van een cursus krijgen de leerlingen altijd een diploma, met betrekking tot de cursus, en een passende presentje.

Ik verklaar hierbij akkoord te zijn met de privacyverklaring zoals deze hier te lezen zijn.