sport-1024x1024

SPORT & BEWEGING

Behalve om de dagelijkse dingen te kunnen uitvoeren, zoals lopen/rennen en (op)staan/klimmen is bewegen vooral voor de gehele ontwikkeling essentieel.

Tijdens de eerste zes maanden wordt eigenlijk al de basis voor een goede motorische ontwikkeling gevormd. Als jonge kinderen vaak en gevarieerd bewegen leren ze vele bewegingen. Ook door bewegen doen de kinderen taalontwikkeling op.

Door mee te doen met spelletjes en sporten doen de (jonge) kinderen belangrijke sociaal-emotionele vaardigheden op. Ze leren samen spelen, maar ook teleurstellingen verwerken. Onze professionele gym/sportleerkrachten houden de vinger aan de pols op het gebied van deze ontwikkelingen. Wij kijken afzonderlijk wat het kind nodig heeft, en pogen zo zijn niveau verder te ontwikkelen.

 

BELANGSTELLING?

Is uw belangstelling gewekt om deze activiteitsserie aan te bieden op uw school, laat ons dit dan weten door onderstaande link te klikken. U kunt de activiteitenserie ook naar uw eigen wensen en belangen wijzigen en/of toevoegen. Nadat uw aanvraag binnen is ontvangt u van ons een offerte. De offerte is van kracht indien uw de offerte retour zendt voorzien van een handtekening.

Neem contact op via onderstaand formulier of bel +31 70 7521036